29-01-07

Betrapt!

Vanavond was het mijn beurt om Kleine Broer in bed te stoppen. Zijn avondritueel bestaat uit: pyama en pamper aandoen, tandjes poetsen, verhaaltjes lezen en "een beetje bijliggen", en duurt zo al gauw minstens een half uur. Omdat ik echter nog moest gaan sporten, waren het deze keer 3 vrij korte dinoverhaaltjes (for the record: na schooltijd had ik al het volledige boek van 'Walking with beasts' doorgenomen). Na de verhaaltjes wou Kleine Broer nog wat in het boek kijken, maar ik zei dat hij nu echt moest  slapen, en legde het weg. Ik kroop er gezellig bij, maar al na 2 minuten sommeerde hij: "Weg mama! Je moet gaan sporten." Okee dan, een beetje beteuterd verliet ik zijn kamertje en ging boven mijn sportzak halen. Vreemd dat hij zo gewillig wou gaan slapen, maar het kwam wel goed uit.

Maar wat zag ik toen ik terugkwam en aan zijn deur passeerde? (Kleine Broer slaapt met de deur open en het ganglicht aan.) Mijn jongste telg lag heel gezellig in zijn bed nog wat in het dinoboek, dat hij er weer bijgehaald had, te 'lezen'.

Het begint al vroeg; hij is nog maar drieënhalf!

 

Verder heb ik deze namiddag de eerste krokusjes gespot. De lente komt eraan! (We mogen toch dromen hé.)

Krokus

 

21:51 Gepost door Virginia in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: kinderen, lezen |  Facebook |

Commentaren

Gisternmorgen tjilpten de vogeltjes al lustig in onzen hof... het was inderdaad precies lente! En vandaag ben ik de paashaas al tegengekomen. Alle, het was eigenlijk een konijn dat zomaar door onze straat huppelde :-)

Gepost door: kim | 31-01-07

De commentaren zijn gesloten.