10-02-07

Genezen

Allee, min of meer toch.

Omdat Sweety Darling het de laatste dagen allemaal alleen heeft mogen bolwerken, én omdat zijn verjaardag gisteren in mineur verliep door al die zieken, had ik beloofd om deze morgen met de kinderen op te staan als ik me redelijk goed voelde. En aldus geschiedde. Na een toch niet zo goede nacht (eerste keer onderbroken om 1u. door een opgefokt brommertje, dat onze straat blijkbaar had uitverkoren om toertjes te rijden - hàtelijk, tweede keer door Kleine Broer die naar de Leeuwenkoning wou kijken en verontwaardigd was dat papa de video uitgezet had) werden we om kwart na 7 gewekt door de jongste, die in een opperbest humeur was en zich niets meer herinnerde van zijn nachtelijke exploten.

Ik had, behalve dankbaarheid en liefde voor mijn teergeliefde echtgenoot, nog een derde reden om mij aldus op te offeren. Deze namiddag had ik namelijk afgesproken met internetvriendinnetje N., om een lekkere pannenkoek te gaan eten. En eerst zeggen dat je te ziek bent om op te staan, en dan vervolgens doodleuk richting stad vertrekken en hubbie weer met het kroost alleen laten, neen, dat zou erover zijn.

Na vijf dagen het huis bijna niet uit te zijn geweest (op de schaamtelijke boodschappen van woensdag na), deed het deugd om nog eens buiten en onder de mensen te komen. De pannenkoeken waren lekker, het gezelschap aangenaam, de gesprekken interessant ;-), en dankzij de deskundige begeleiding van N., dvd-specialiste, vond ik met een dag vertraging toch nog de verjaardagscadeautjes voor Sweety Darling. Twee dvd-reeksen: The West Wing en Typisch Chris. En vanavond vieren we gezellig samen zijn verjaardag in uitgesteld relais. Gefeliciteerd, Zoet!

En natuurlijk ook een dikke proficiat aan N., die vandaag jarig was!

20:23 Gepost door Virginia in Liefde | Permalink | Commentaren (1) | Tags: vriendschap, sweety darling |  Facebook |

Commentaren

Ik had je blog al gelezen maar nog geen ractie geplaatst. In ieder geval nog een keertje bedankt voor het uitstapje. En zijn de DVD-reeksjes meegevallen??

Gepost door: N. | 28-02-07

De commentaren zijn gesloten.