08-03-07

Mechelen

 Vandaag dan toch niet naar de Internationale Vrouwendag, maar naar een studiedag in Mechelen geweest. Ik zal geen gedreven en plichtsbewuste ambtenaar zijn zeker!

Ik had een vroege trein genomen, en was dus ruim op tijd in de vrouwenstad. Ik hou wel van reizen met de trein - als ik een zitplaats heb tenminste. Je moet niet stressen omwille van het verkeer, je kan op het gemak je krant lezen en rustig bekomen van het ochtendgeweld, en je hebt nooit parkeerproblemen.

Ik heb ook echt genoten van de wandeling naar mijn bestemming; ik kreeg er zowaar een licht vakantiegevoel van. Flaneren in een stad die je een beetje kent, de winkeltjes en mooie gebouwen ontdekken, de lokale bevolking die zich naar werk of school haast, en dat alles onder alweer een stralende lentezon. Met wat verbeelding was ik op citytrip, en net opgestaan om een leuk ontbijtadresje te gaan zoeken en daarna de stad te gaan verkennen. Ah, nog even en het is écht voorjaar, en dan zomer: de terrasjes, de bloemen overal, de straatfestivals, de mensen in fleurige kleren,...

En toen werd ik ruw weggerukt uit mijn zomerdromen door een collega, en was het tijd om naar binnen te gaan.

Maar over de middag heb ik alvast een reisgids voor de Languedoc gekocht. Nog één maandje maar!

21:12 Gepost door Virginia in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: werk, uitstapjes |  Facebook |

Commentaren

Allez komaan, op zo'n dag zou ik niet naar de studiedag gegaan zijn, maar gewoon dat ontbijtadresje gezocht hebben en dan de hele dag lekker winkelen. Ge hebt toch fantasie genoeg zeker om achteraf een verslag uit uw mouw te schudden zeker? ;-)

Gepost door: nies | 09-03-07

Maar ik was daar niet alleen hé. Mijn collega's zouden wel geklikt hebben.
En daarbij, ik bén zo niet ;-).

Gepost door: Virginia | 09-03-07

Awel, ik was gisteren ook in Mechelen, en nog niet eens zover van de plaats waar jij hebt geflaneerd... Maar ik was wel aan 't werk...;)

Gepost door: nervous midwife | 09-03-07

De commentaren zijn gesloten.