03-04-07

Bloggen

Bloggen, en het lezen van andermans blogs, is niet goed voor de geestelijke gezondheid, ik verzeker het u. Het is al zover gekomen dat ik vannacht gedroomd heb van de Maffe, louter op basis van haar blogverhaaltjes.

Om een of andere reden was ik uitgenodigd in de trouwmis (nee, dit is geen sollicitatie). De mis was schoon, maar wel een beetje bizar. Zo werd van de genodigden verwacht dat ze uit volle borst zouden meezingen. En wel met de klassieker 'I am sailing', van Rod Stewart. In het schip, waar wij dus zaten, was het bovendien donker. Kwestie van de bruid nog meer te laten stralen, veronderstel ik (de bruid had overigens geen klassiek wit trouwkleed aan, maar een soortement écru tailleur met een heel speciale snit en een oranje-achtig ondervestje).

Bon, we moesten dus 'I am sailing' meezingen, en daarbij met ons hoofd en bovenlichaam van links naar rechts wiegen. Zo gezegd zo gedaan. Naast mij zat echter een andere genodigde, een corpulent heerschap met lang, zwart en onverzorgd haar (type Ozzy Osbourne), dat zo enthousiast meedeinde dat hij met zijn hoofd telkens op mijn rechterschouder terechtkwam. Wat mij allesbehalve beviel natuurlijk. Er ontstond daarom enige consternatie, waarin de bruid herself moest komen bemiddelen.

De rest van de droom ben ik intussen vergeten. Gelukkig maar, denk ik.

 

23:53 Gepost door Virginia in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: trivialiteiten en onbenulligheden |  Facebook |

Commentaren

ROFL Virginia, dit is eentje om te posten bij de dromen op uw 'peer group' :D

Gepost door: De Huisvrouw | 04-04-07

Jawadde, ik hoop nooit zo'n trouwmis mee te maken...:)

Gepost door: nervous midwife | 04-04-07

ROFLWIMPPIMP of zoiets Mannekes lief, ik lag plat van 't lachen met schokken en al. Hoe is 't mogelijk zeg. Maar toch blij met uw medeleven, ik zie de milima al bezig. woeeeeeeehahaha bulder. Ik ga dees overnemen op mijn blog peins ik.

Gepost door: de maffe | 04-04-07

De commentaren zijn gesloten.