17-04-07

Huizenjacht

Een mens komt wat tegen als ze, na een lange en intensieve werkdag (nou ja) helemaal op het gemak en op niets beducht naar brolzenders zit te kijken tijdens het was opplooien (ja, een Canvas-documentaire of BBC-reportage is dan echt te hoog gegrepen). 'Zo dadelijk: An en Stefaan op zoek naar hun droomhuis, in "Huizenjacht"!'  Hé, wij kennen ook een An&Stefaan. Maar ja, er zijn wel meer koeien die Blaar heten. En toch, ze leken er van ver toch een beetje op, toch maar eens kijken...

Twee minuten later: 'Schàààt, kom nu eens kijken, vlug!' Inderdaad, ze waren het wel degelijk. Onze oude vrienden - om helemaal correct te zijn: het vorig lief van Sweety Darling en haar man op VT4, wat gaan we nog allemaal mogen beleven! We hadden het vanavond nog over hen gehad, want we moeten nog altijd dringend eens op babybezoek bij hun jongste kindje (dat onderhand ook alweer 6 of 7 maanden oud is - shame on us).

Blijkbaar willen ze verhuizen richting Gent. En wie kan hen daarin ongelijk geven. Grappig, en ook wel een beetje spannend, om ze zo op tv te zien terwijl ze verschillende potentiële huizen bezochten. Maar het moet gezegd: ze kwamen goed over, heel positief ook. En ze leken erg goed voorbereid, en stelden een heleboel slimme vragen. Wij hier ondertussen dachten volop mee, en bespraken de voor- en nadelen van de getoonde woningen. Er waren er wel een paar die hen zo te zien wel aanstonden, maar er was wel nog wat werk aan. Zij liever dan wij, dat is zeker.

Ik ben eens benieuwd of hun deelname aan het programma ook effectief iets opgeleverd heeft. Morgen toch maar eens bellen om eindelijk dat babybezoek eens vast te leggen...

22:25 Gepost door Virginia in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: vriendschap |  Facebook |

Commentaren

Ik heb het ook gezien. Grappig dat het vrienden van jullie zijn! Ben benieuwd of hun bijkomend onderzoek (met architect) iets heeft opgeleverd.
Laat het ons es weten!

Gepost door: Ann | 18-04-07

De commentaren zijn gesloten.