26-04-07

Nog eens opera

Scène uit Don Giovanni - (c) Alain Kaiser Op een groot scherm in openlucht deze keer. Don Giovanni van Mozart, over een snode vrouwenverleider vol listen en bedrog. Om het nuttige aan het aangename te paren, besloten we van de gelegenheid gebruik te maken om wat campagne te voeren. Stefaan zal in Oost-Vlaanderen immers moeten optornen tegen bekende politici als Karel De Gucht, Pieter De Crem en Miss Vdb, dus moeten we proberen om zijn naams- en gezichtsbekendheid ook wat te vergroten. Alzo trokken we sjiek uitgedost naar het Sint-Pietersplein, met de ijsbeer en onze folder 'To melt or not to melt, that's the question'. We vielen op, zoveel is zeker, en de mensen waren vrij enthousiast om ons papiertje aan te nemen. Mogelijks dachten ze dat het het programma voor vanavond was, maar kom, daar gaan we niet over vallen hé.

Toen de opera eenmaal begon, hebben we ons beschaafd teruggetrokken en hebben we meegenoten van het schouwspel. Het heeft wel iets, zo'n openluchtopera. Door het mooie weer en het vele volk hing er een Gentse Feesten sfeertje, heel relaxed en toch cultureel verantwoord. Het verschil met de echte opera: mensen liepen rond, babbelden, aten frieten en er werd - helaas - ook ge-gsm-d. Maar 't was toch plezant. Na de pauze werd het mij iets te frisjes en hield ik het voor bekeken. Naar verluidt loopt het niet goed af met Don Giovanni. Het zal hem leren.

22:49 Gepost door Virginia in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: politiek, cultuur en zo |  Facebook |

Commentaren

ik heb jullie niet gezien...
we waren een beetje te laat

jammer!

wij zijn ook doorgegaan na de pauze (ook wegens kou, was zo slim geweest om teenslippers en een kleedje aan te doen), maar wel nog teruggekomen voor de laatste 5 min.

ah, ben wel een flyer van jullie tegengekomen in de chocoladebar

Gepost door: Evelien | 27-04-07

en ne foto van uw in uw kleed aub!

Gepost door: trixie | 27-04-07

Zal normaalgezien verschijnen op de website van Stefaan (zie linksboven), onder "campagne".

Gepost door: Virginia | 27-04-07

De commentaren zijn gesloten.