29-04-07

Tupperware en klimaat

Zoals jullie al gemerkt hebben, ligt het klimaatprobleem me nauw aan het hart. Omdat mijn motto 'Geen woorden maar daden!' is, besloot ik op het aanbod van Hugo Van Dienderen in te gaan en een zogenaamde klimaat-tupperware-avond bij me thuis te organiseren. Gisteravond was het zover. Een tiental genodigden zag het wel zitten, en kwam van heinde en ver naar Hugo's uiteenzetting luisteren. Persoonlijk vond ik het interessant en goed:  duidelijk, niet betuttelend, onderbouwd zonder te moeilijk te worden én concreet. Ik had natuurlijk enige voorkennis, ik weet niet in hoeverre de rest van het publiek mijn mening deelt; feedback is dus zeker welkom.

Het was ook gezellig; voor en na de presentatie konden we genieten van het mooie weer in ons stadstuintje. Er was sangria met fruit (zelf gemaakt), diverse andere dranken en lekkere quiches (zelf gekocht).

Ik wil hierbij iedereen nog eens uitdrukkelijk bedanken voor hun komst; ik vind het echt wel chique om voor zoiets serieus en niet evidents op een zaterdagavond van zo ver te komen. En een speciaal dankwoord voor LTF, voor het chauffeur spelen. En natuurlijk bedank ik ook Hugo; je moet het maar doen hé, zo helemaal vrijwillig het land afdweilen voor het goede doel. Gepensioneerd is duidelijk niet gelijk aan out.

Dus: bedankt allemaal! Ik hoop dat jullie er wat aan gehad hebben.

09:47 Gepost door Virginia in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) | Tags: politiek |  Facebook |

Commentaren

't Was tof en interessant, maar den Hugo mag zijn blog wel eens updaten ! Hopelijk haalt zijn initiatief ook iets uit.

Gepost door: Brompot | 30-04-07

De commentaren zijn gesloten.