21-05-07

Geheimen en verrassingen

Een tijdje geleden had ik het er hier over dat ik een goede fuif wel eens zag zitten. Tegelijkertijd maakte ik me de bedenking dat ik niet op een verrassingsfuif voor mijn verjaardag van Sweety Darling moest rekenen, zoals ik een paar jaar geleden zelf voor hem georganiseerd had.

Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig, en zodoende had vriendin A. het plan opgevat om stiekem een feestje voor mijn aanstaande 35ste verjaardag te organiseren. Omdat zoiets niet simpel is, had ze daarbij de raad en hulp van Sweety Darling ingeroepen.

Mijn liefste kan echter geen geheimen bewaren. De geplande verrassing was dus allang geen verrassing meer. Omdat ik echter dol ben op feestjes, en zeker als ze te mijner ere zijn, en ook omdat ik het nogal sneu vond voor haar, deed ik tegenover A. alsof mijn neus bloedde. Maar ook deze tactiek was buiten Sweety Darling gerekend. Nadat hij enkele weken geleden het verrassingsplan had verklapt tegen mij, heeft hij vandaag zijn verraad dan weer verklapt aan A. Het is me er eentje.

Eén voordeel toch: ik ben er nogal gerust in dat hij mij nooit zal bedriegen. Hij kàn dat gewoon niet, zelfs al zou hij het willen.

En A.: bedankt voor de schone intentie! Het is zo goed alsof ik het gehad heb!

21:37 Gepost door Virginia in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: sweety darling, vriendschap |  Facebook |

Commentaren

Oh, gij snoodaard! Je wou mij nog laten geloven dat je het niet wist.....

Gepost door: Ann | 23-05-07

De commentaren zijn gesloten.