09-06-07

Morgen

waaier1

 

waaier2

 

 

 

Al een hele tijd roep ik hier vanop mijn blog op om morgen te stemmen voor Stefaan Van Hecke, lijsttrekker voor Groen! in Oost-Vlaanderen. Ook irl heb ik de afgelopen weken mee campagne gevoerd. Morgen zullen we eindelijk weten of al die inspanningen iets opgeleverd hebben; spannend.

Ik wil nu graag nog een allerlaatste oproep doen aan de Oost-Vlamingen die dit lezen, om morgen inderdaad het bolletje naast Stefaans naam te kleuren.

Eerst en vooral: waarom groen stemmen? Omdat Groen! een goed programma heeft, dat dé grootste uitdaging waar we nu voor staan, het klimaatprobleem, krachtig wil aanpakken. Daarvoor hebben we een heel klimaatplan klaargestoomd, dat op een realistische en sociale wijze ervoor kan zorgen dat onze CO2-uitstoot de komende jaren en decennia drastisch naar beneden gaat. Ook een sociale maatschappij, waar de lasten eerlijk verdeeld worden en de zwakkeren beschermd en gesteund worden, is een grote prioriteit voor ons. Ecologisme is per definitie sociaal, maar het voegt een extra dimensie aan de solidariteitsgedachte van het socialisme toe, namelijk solidariteit ook met de komende generaties. Dit alles kan u uitgebreid lezen op onze verkiezingswebsite.

En waarom dan juist voor Stefaan kiezen? Wel, in de 15 jaar dat ik hem nu ken, heb ik hem leren waarderen als een intelligent, diplomatisch politicus, zonder pretentie of vol van zichzelf, maar met een rustig en bescheiden zelfvertrouwen. Een harde werker ook, die met iedereen tracht overeen te komen en steeds nuchter en pragmatisch naar oplossingen zoekt. Maar bovenal een idealist in de goede betekenis van het woord, geen carrièrejager of opportunist, maar iemand die het echt goed voorheeft en zich met hart en ziel geeft voor de zaak waarin hij gelooft.

Kortom, een stem voor Stefaan is goed besteed, dat kan ik u persoonlijk garanderen!

Zo, alea iacta est. Nu kunnen we enkel nog hoopvol afwachten.

stefaan

 

19:24 Gepost door Virginia in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) | Tags: politiek, mensen |  Facebook |

Commentaren

Succes hé!!!

Gepost door: Ellen_co | 09-06-07

De commentaren zijn gesloten.