26-06-07

Straatfeestvergadering

Gisteravond hadden we nog eens vergadering met het straatcomité om ons zomerfeest voor te bereiden. Ik ben tot voorzitster van ons comiteit gebombardeerd en tot mijn scha en schande moet ik bekennen dat de vergadering, mede door oververmoeidheid en gebrek aan goesting van mijnentwege, totaal uit de hand liep.

Anderzijds deed het zootje ongeregeld ook niet erg zijn best om constructief mee te werken. De helft kwam te laat, beslissingen van de vorige keer werden weer ter discussie gesteld, de vrouw des huizes die geen lid is moeide zich in de discussies, er werd à volonté afgeweken van de agenda (ja ok, de voorzitster moet dat in de hand houden, maar hé, ik moet wel nog samenleven met die mensen hé) en last but not least werd er veel te veel wijn geschonken. Ook in het glas van de voorzitster (stiekem!), wat haar vergaderleidcapaciteiten niet ten goede kwam. Hips.

Na tweeënhalf uur hilarisch vergaderen, waren we er toch min of meer uit. Waarop Eddy, onze ouderdomsdeken en ex Prins Carnaval, opnieuw terugkwam op enkele behandelde agendapunten. Hij bezwoer ons niet te veel 'shtresh' te hebben, en reageerde voorts erg verbijsterd en zonder enig begrip toen ikzelf en de andere vrouwelijke leden (allemaal 30+) categoriek weigerden om tijdens het straatfeest bij wijze van uniform en omwille van de herkenbaarheid in minirok rond te lopen. Enig heimwee naar zijn gloriedagen zal aan zijn voorstel niet vreemd geweest zijn, maar wij houden het beschaafd, dankuwel.

Bij het afronden stootte ik nog mijn glas wijn om, en als afsluiter kreeg ik nog een prachtige verjaardagskroon aangeboden door buurvrouw Myriam.

O ja, het wordt weer een memorabel straatfeest, ik voel het al!

kroon

 

21:17 Gepost door Virginia in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: buren |  Facebook |

Commentaren

het leven zoals het is:een jongemama vertelt Hihi, herkenbaar...
Hier ook zo'n reeks vergaderingen meegemaakt in aanloop van ons mini-schoolfeestje,al kwam er hier niemand met het idee van de minirokken, gelukkig maar...

Gepost door: jongemama | 26-06-07

O, ja, zoals de majoretten! Met van die witte bottekes ;-)

Gepost door: Joke | 27-06-07

De commentaren zijn gesloten.