07-07-07

Geboortedierentuin

Het deze namiddag geplande babybezoek aan vrienden A. en S. werd gisteravond voor de derde (of vierde, ik ben de tel kwijtgeraakt) keer afgezegd, wegens ziekte van de gastvrouw, en dus besloten we de vrijgekomen tijd te besteden aan een gezinsuitstapje. Richting Familiepark Harry Malter, ten huize Virginia beter gekend als 'Kleine Broers Geboortedierentuin'. Neen, Kleine Broer is uiteraard niet in een zoo geboren, maar indertijd hebben we er zijn geboortefeest gegeven, vandaar.

Het familiepark in kwestie is redelijk klein en nogal verouderd, maar een echte tophit bij onze mannen. Er zitten wat beesten (basisvereiste!) waaronder een gepensioneerde zwarte panter, je kan er pony- en kamelenritjes doen, er rijdt een treintje, er is een spiegeltent (gróót succes!), een klein circus en een redelijk uitgebreide speeltuin met minder voor de hand liggende attracties. Meer dan genoeg voor ons kroost; het werd dan ook een geslaagde namiddag.

Oh ja, deze wil ik jullie niet onthouden, beste lezertjes: Grote Broer probeerde Kleine Broer te overhalen om toch ook op de kameel te rijden, en wees hem erop dat de tanden van het beest precies een 'grote, beige mossel' zijn. Waar halen ze het! Het argument sloeg overigens niet aan.

cowboys

 

21:50 Gepost door Virginia in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: kinderen, dieren, uitstapjes |  Facebook |

Commentaren

Dochterlief is er een drietal jaar geleden ook geweest en had het vanmorgen nog eens over die olifant waar ze bovenop had gezeten.
Het is een park dat erg lang indruk naliet hier.

Wat het babybezoek betreft: hopelijk kocht je geen kleertjes voor een pasgeborene ...

Gepost door: lady in black | 07-07-07

De commentaren zijn gesloten.