13-07-07

Voorspel

Joepie, mijn laatste werkdag vandaag! De komende 19 dagen zien ze mij niet meer op den bureau. Ook Sweety Darling is met verlof, zodat vanavond onze  officiële jaarlijkse gezinsvakantie inging. Een kleine 3 weken genieten van elkaar, de kinderen, de zomer, de Gentse Feesten, veel goede boeken, een stapel wachtende dvd's, het zeetje, Kneistival, lekker eten en drinken, en nog zoveel meer.

Om de vakantie goed in te zetten, ging ik na het afhalen van de kindjes in de opvang, met hen naar de Quick. Het was 2 of 3 jaar geleden, dus het mocht wel eens. Ze waren dolenthousiast, niet zozeer omwille van de frietjes of cheeseburgers, maar vooral om de Actionman en Actionmobiel in hun Magic Box. Ik heb nog op hun geweten proberen werken door te verwijzen naar de kinderarbeid in China, doch tevergeefs. Gelukkig viel het brolgehalte van het speelgoed nogal mee; na een hele avond ravotten, rijden de autootjes nog altijd!

Onze eerste vakantieavond was ook zowat de eerste avond in weken waarop het buiten echt aangenaam toeven was. Met een glaasje wijn op het terras, terwijl de jongens braaf met hun action-dinges en het buurmeisje aan het spelen waren; zalig! Daarbij konden we ook nog genieten van een echte feestsfeer; bij de achterburen wordt er vandaag een trouwfeest in de tuin gehouden, en de hele avond klinkt er al vrolijke, zomerse muziek tussen de bomen. Eerst funky jazz, daarna Italiaanse meezingers en swingende salsa-melodietjes. Kortom, vanavond was het ideale voorspel van de Gentse Feesten, die morgen beginnen. Jiehaa, uw Virginia is er helemaal klaar voor!

23:06 Gepost door Virginia in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: genieten |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.