12-08-07

Klein mirakel

In februari, 8 maanden na het begin der werkzaamheden, was onze badkamer eindelijk af. Op een paar kleinigheden na: een klemmende deur, een ontbrekende handdoekdrager, de tandenborstel- en zeepbakhouders die niet geplaatst waren. Na nog maar eens verschillende telefoontjes en enkele weken wachten, kwam ook dat in orde, jawel. Nog 1 klein foutje: de handdoekdrager was van een ander model dan de rest van de badkameraccessoires. Nu zijn wij geen moeilijke mensen, maar voor die ene keer dat wij onze badkamer vernieuwen, wou ik toch dat alles perfect in orde was. Nog maar eens getelefoneerd met de loodgieter dus. Na nog wat discussie, waarbij hij stelde dat we dàt model besteld hadden, en dat het mijn woord tegen dat van de leverancier was, bond hij uiteindelijk toch in en beloofde het in orde te brengen.

De weken en maanden gingen voorbij, na nog 1 herinneringstelefoontje werd ik het beu en gaf er min of meer de brui aan. Het zou wel ooit eens in orde komen zeker? Bovendien had ik het druk met zoveel andere dingen, zodat het hele handdoekrek een beetje uit mijn gedachten ging.

Gisteren, bij het tandenpoetsen, deed ik dan plots een verrassende ontdekking: de foute handdoekdrager was vervangen door de juiste! Wanneer precies weet ik niet, maar blijkbaar is de loodgieter, die nog steeds onze huissleutel heeft, onlangs dan toch zijn fout komen rechtzetten. De wegen van een stielman zijn waarlijk ondoorgrondelijk!

En dan nu nog onze sleutel recupereren. Tegen nieuwjaar of zo; moet lukken.

 

19:52 Gepost door Virginia in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: badkamer |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.