04-10-07

Kindervreugde

Afgezien van het véél te vroege wakker worden, moet ik wel zeggen dat we de laatste tijd heel veel plezier beleven aan onze jongens. Vooral Grote Broer, die als kleuter niet de gemakkelijkste was, is enorm ten goede veranderd. Hij is met het ouder worden stukken redelijker geworden, luistert beter, heeft minder 'buien', is echt lief met Kleine Broer, kortom, het is een aangenaam kind geworden (al zeg ik het zelf). Hij blijft erg levendig en ondernemend, en een doetje zal hij nooit worden, maar eerlijk, dat zou ik ook niet willen.

Het is echt genieten als je die twee samen met de Pokémonkaarten ziet spelen, als ze spontaan zeggen dat ze je lief vinden, als Grote Broer zijn eerste maan-roos-vis-boekjes aan Kleine Broer zit voor te lezen of hem de schommel op helpt. De tropenjaren lijken voorbij. Heerlijk.

Ondertussen heeft in Amerika Bush zijn veto gesteld tegen een wetsvoorstel dat de ziekteverzekering uitbreidt naar armen en kinderen. Het kost te veel geld. In tegenstelling tot de oorlog in Irak natuurlijk. In Amerika, the land of the free, zijn 47 miljoen mensen niet verzekerd. Een baby van 18 maand stierf omdat ze niet binnen mocht op de spoedafdeling. Een man die een arbeidsongeval had, moest kiezen welke van de twee vingers er weer aangezet werd. Maar de ziekteverzekering uitbreiden, is dus te duur volgens Mister president. Crimineel, die kerel.

 

21:42 Gepost door Virginia in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: kinderen, genieten, de wereld, politiek |  Facebook |

Commentaren

Heb er niets aan toe te voegen, ben het helemaal met je eens (zowel over de onbeschrijflijke houding van de ene als het lief-ondeugende karakter van de andere ;-D).

Gepost door: Ann | 06-10-07

De commentaren zijn gesloten.