29-11-07

International Climate Action Day

klimaatdag
De regeringsonderhandelaars zitten al aan dag 172 (of zoiets), en wij dus bijna een half jaar zónder regering. Zes maanden zonder dat er gewerkt wordt aan de meest dringende problemen die zich stellen. De groeiende armoede, het kerkhof van justitie, de vergrijzing, en, last but not least: het wereldwijde klimaatprobleem. Elke week verdwijnen talloze planten- en diersoorten, de ontbossing gaat massaal door, de gletsjers blijven smelten, en de natuurrampen volgen elkaar steeds sneller en met steeds meer kracht op, waardoor er ook veel meer slachtoffers vallen. Het zou verdorie alle hens aan dek moeten zijn, maar bij ons ligt alles dus al zes maanden gewoon stil! Volgende week begint de internationale conferentie in Bali; welk standpunt gaat België daar verdedigen?!

Om nog maar eens de vinger op de wonde te leggen en onze 'verantwoordelijken' tot meer daadkracht en actie aan te sporen, vindt volgende week zaterdag in Brussel de International Climate Action Day plaats. In de namiddag is er een optocht met randanimatie, en 's avonds een Klimaatconcert in het Koninklijk Circus. Met: Gabriel Rios (iiiiiiiih!!!!!), Lalalover, Gert Bettens, Joshua, Yevgueni en anderen.

Allen daarheen! (kaarten bij mij verkrijgbaar)

Meer info op: www.8dec2007.be

21:03 Gepost door Virginia in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Maak je geen zorgen, aan het Belgisch, Vlaams, Waals en Brussels standpunt wordt gewerkt. Zelfs deze namiddag nog door ondergetekende ;-). Er wordt zelfs naarstig gewerkt. Ik voel mij zelfs bij wijlen gestalkt door de honderen 'Climate' mails die wekelijks mijn mailbox bereiken met allerhande (niet-)technische documenten.

Gepost door: Elmo | 29-11-07

Aha, al goed dat gij het front rechthoudt Elmo!
Keep up the good work!

Gepost door: Virginia | 29-11-07

De commentaren zijn gesloten.