19-01-08

Ruimtelijke ordening

Regelmatige lezers van deze blog hebben al door dat aan mij geen groot huishoudtalent verloren is gegaan. Het huishouden, de was en de plas zijn inderdaad een van mijn laagste prioriteiten; het leven is veel te kort om daar veel tijd aan te verspillen.

Zo nu en dan krijg ik echter toch een vlaag van opruimwoede, zaak is daar snel van te profiteren voor ze weer gaat liggen. Zo ook vandaag, en deze keer besloot ik de 'speelkamer' eens onder handen te nemen. De 'speelkamer' is een kamertje op de tweede verdieping, waar de trap naar de zolder vertrekt en dat tot nog toe als extra rommelkamer gebruikt werd. Pamperdozen met kinderkledij, curverboxen met peuterspeelgoed, bakken vol boeken en oude cursussen, de tuinstoelen,..., het stond er allemaal in een ongelofelijke wanorde dooreen. De 'speelkamer' bestond dan ook nog maar alleen in mijn hoofd. Maar daar zou nu verandering in komen!

Ik toog aan het werk, verhuisde een heleboel rommel richting zolder, veroordeelde een en ander tot het containerpark, stofte af, stofzuigde vloer en kickerspel, installeerde een paar zeteltjes, sleepte bakken met strips aan, en, taraaa!, nu hebben we voorwaar écht een speelkamer. Morgen nog de vensters kuisen en de gordijnen ophangen (die al meer dan een half jaar liggen te wachten, shame on me), en ons kroost kan zich daar uitleven in plaats van heel de woonkamer overhoop te zetten.

Het was een vruchtbare dag voorwaar. Op naar de volgende. Binnen een half jaar of zo.

23:25 Gepost door Virginia in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: huishouden |  Facebook |

Commentaren

Hmmm. Bij ons heeft die speelkamer niet geleid tot minder rommel in de woonkamer. Er is nu boven én beneden rommel :-/ Ze spelen gewoon liever beneden, in onze buurt. Maar hoop doet leven ;-)

Gepost door: kim | 20-01-08

De commentaren zijn gesloten.