11-03-08

Gezocht

Allee zeg, mijn aerobic-goeroe stopt ermee! Na 25 jaar, waarvan ik er toch een goede 10 heb meegemaakt. Waar moet ik nu heen, waar moet ik nu heen?

Ik ben namelijk een van de onsportiefste mensen (in de letterlijke zin van het woord) die ik ken - ik had in het middelbaar ooit een buis voor turnen, need I say more? - maar toch heb ik het bij deze leraar dus zo lang volgehouden. Akkoord, het is een beetje ne 'speciale' met een eerder flauw gevoel voor humor en moppen met baarden van hier tot in Peking (het moet niet altijd Tokyo zijn), maar hij kan wel de sfeer erin houden en hij pept op en motiveert. En god weet dat ik dat nodig heb. Bovendien was het voor mij ook zeer praktisch: vlakbij huis, en met een tiental verschillende lesmomenten per week. Ik ging dus wanneer het mij paste, ferm gemakkelijk.

Maar na juni stopt hij er dus mee. En moet ik op zoek naar een andere sportactiviteit. Kwestie van mijn zo moeizaam opgebouwd greintje conditie niet helemaal te laten verloren gaan. Toestanden als de Passage Fitness zie ik niet zo zitten, ik wil iets simpels met liefst ook niet al te gestroomlijnde medesporters. En ook flexibiliteit qua dagen en uren. En niet te ver. Het hoeft niet per se aerobic te zijn, maar wel iets dat conditiebevorderend werkt. Dus geen yoga of tai-chi. Dansen misschien? Enfin, als iemand iets weet in Gent, laat maar horen!

18:35 Gepost door Virginia in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: afzien, gent |  Facebook |

Commentaren

lopen! Kan overal en altijd. In Gent heb je heel veel mooie plekjes om te lopen. Het start2run programma van Evy Greyaert is een echte aanrader. De enige investering: een ipod en goede schoenen. Voor je het weet loop je 10 km!! Er zijn in Gent ook groepen die samen het start2run programma volgen, goed voor mensen die niet graag alleen sporten.

Gepost door: maria | 13-03-08

Hmm, lopen is niet echt iets voor mij vrees ik. Niet genoeg zelfdiscipline. Ik heb een drilmeester(es) nodig. Toch bedankt voor de tip!

Gepost door: Virginia | 13-03-08

De commentaren zijn gesloten.