20-03-08

Leve Torfs!

Onder het motto: als het goed is, mag het ook gezegd worden.

De kinderen hadden ook schoenen nodig, dus trokken we naar Torfs in de Langemunt. Hun hooligangehalte had intussen weer al te gekende hoogten bereikt, maar dit bracht de winkelmevrouw niet van haar à propos. Terwijl ik me dood zat te schamen, bleef ze vriendelijk schoenen aanpassen en hen tot enige medewerking aansporen. Met gunstig resultaat: met twee paar sandalen en een paar sportschoenen trokken we richting kassa.

Daar zei dezelfde mevrouw dat de terugbrengactie van oude schoenen eigenlijk pas morgen begon, maar dat ze mijn aankopen opzij wou houden zodat ik ook van de 10% korting zou kunnen genieten. Ik moest dan enkel nog 3 paar oude schoenen binnen brengen. Aangenaam verrast door dit aanbod, antwoordde ik dat het enkel voor de sandalen kon, want dat we de sportschoenen morgen al nodig hadden wegens sportdag op school. 'Ach', fluisterde de mevrouw, 'weet u wat, ik zal ze u ook al meegeven met de korting eraf, als u dan enkel maar zorgt dat u minstens 3 paar oude schoenen binnenbrengt.' Verder kregen de hooligans ook elk nog een cadeautje én mocht ik nog een oude kortingsbon erbovenop gebruiken ook.

Kijk, dat noem ik nu eens klantvriendelijk zie. En daarom: leve de Torfs in de Langemunt! Een beetje reclame hebben ze nu wel verdiend.

Commentaren

Ah, ik dacht dat over de Rik ging!
Maar den Tords in de Langemunt is inderdaad supergoed, aangezien zelfs ik daar vorig jaar een paar schoenen vond naar mijn goesting.

Gepost door: LTF | 20-03-08

Ik ook vind de winkelmevrouwen daar echt vriendelijk. Die "oude-schoenenactie" loopt dus weer? Goed om te weten!

Gepost door: Ann | 20-03-08

Oh maar den Torfs is gewoonweg fantastisch, heb ik ook al mogen ontdekken. Schoenen kapot gegaan? Kassabon kwijt? Langer dan 2 weken geleden? In de solden gekocht? Allemaal geen probleem. Ge krijgt een tegoedbon die maar liefst een jaar geldig is op de hele collectie! Leve TORFS!

Gepost door: ctm | 26-03-08

De commentaren zijn gesloten.