25-03-08

Wijvenweek

Die wijvenblog, tja, ik weet het zo niet. Laat ons zeggen dat ik nog niet helemaal overtuigd ben.

Een leuk idee, dat wel. Een week lang alle vrouwelijke bloggers laten schrijven over typische vrouwenthema's, geef toe, als zelfverklaarde geëmpowerde feministe kan ik daar niet tegen zijn. Maar toch scheelt er iets aan.

Als je je ingeschreven hebt, komt elke post van je eigen blog blijkbaar d'office op de wijvenblog. Ook als dat helemaal niet de bedoeling was, als de post bijvoorbeeld helemaal niet in het dagthema past. Een automatisch programma waarschijnlijk. Zo is mijn post over 'mijn wijflijf' niet verschenen, een banaal berichtje over de levenswijsheid van mijn zoon dan weer wel.

En verder zijn het ook zoveel berichten, zoveel. Ga je na vier uur nog eens kijken, heb je weer een stuk of 20 nieuwe posts te lezen. Dat kan dit wijf zo snel niet bolwerken, lieve medeblogsters. Laat staan dat ik daarnaast nog eens naar jullie persoonlijke blog kan gaan kijken.

Kortom: puik idee, echt vree wijs, maar de uitwerking, daar mangelt toch nog iets aan.

Het kan ook aan mij liggen natuurlijk.

23:11 Gepost door Virginia in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: vrouwen, bloggen |  Facebook |

Commentaren

D'er zijn zoveel posts op wijvenblogs.be dat ik ze ook allemaal niet kan bijhouden. Maar wijvenblogs blijft na deze week nog wel effe staan, dus kan ik er nog af en toe in browsen hoop ik. Alhoewel, kan je bladeren?

Dat niet alle feeds erin komen heb ik dan ook weer gemerkt. Tja

Gepost door: Goofball | 25-03-08

Dat krijg je met succes. Te veel ineens.
@Goofball : pagina ten einde is gedaan met lezen, maar waar alles van voorheen naartoe is dan?
Zelf vind ik het wel een puik experiment.

Gepost door: zapnimf | 26-03-08

De commentaren zijn gesloten.