03-05-08

1 mei en daaromtrent

Net terug van enkele dagen zeevakantie. En het was plezant, effenaf. Het weer viel goed mee en de jongens gedroegen zich voorbeeldig, wat wil een mens nog meer?

Donderdag afspraak met Bleke Lena en De Huisvrouw met aanhang (Zoon, Vogel en Gaston) in een kindvriendelijk etablissement. En het moet gezegd: de Gaston is waarlijk een schatje. Met mensenkennis, hij was niet van mijn schoot weg te slaan. (Nee Huisvrouw, 't is niet om te slijmen.) Grote Broer vond hem ook lief en wou wel eens met hem uit wandelen. Dat mocht van De Huisvrouw. Het kwam er echter op neer dat Gaston met Grote Broer ging wandelen: waar het mormeltje heen liep, volgde het interim-baasje gedwee. Geweldig! 'Ik wil hem geen pijn doen', verklaarde mijn dierenvriendje. Ook hij is een schatje.

De speeltuin lag er nogal drassig bij, en met enkele trampolines waarop je uiteraard je schoenen moest uitdoen, resulteerde dit in zeiknatte kousen aan Kleine Broers voeten. Dat je na het verlaten van de trampoline je schoenen terug aan moest doen, zover was hij immers nog niet. Gelukkig had maar-een-heel-klein-beetje-neurotische Lena een stuk of 5 paar reservekousen mee. Na amper vijf minuten was ook het tweede paar kousen aan de voeten van mijn jongste kletsnat. Ach ja.

Tot slot moet ik nog vertellen dat De Huisvrouw mij enorm verrast heeft. Aangenaam zelfs. Ze is, notoir autofreak zijnde, namelijk met de tram gekomen! Ok, het was eigenlijk omdat ze vreesde geen parkeerplaats voor haar bolide te vinden, maar toch, het is een begin nietwaar. En zo kan ze er alvast aan wennen tegen dat ze de code van haar alarm finaal vergeten is.

22:18 Gepost door Virginia in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: uitstapjes, genieten, kinderen |  Facebook |

Commentaren

Rofl Virginia : D

Gepost door: de huisvrouw | 04-05-08

Dezelfde reactie als bij de Huisvrouw : 't wordt tijd dat jullie op jutblogt eens wat linkjes opvoeren naar de individuele blogs. 'k Wist niet eens dat de Bleke er ook eentje had.

Gepost door: zapnimf | 04-05-08

De commentaren zijn gesloten.