08-06-08

Vaderdag

De vorige post was natuurlijk maar een graptje, beste lezers. Ik blijf den Arnaud een heel knappe man vinden, maar ik ben nog altijd héél content met mijn eigen Sweety Darling. Een goede man en een schitterende vader, wat wenst een vrouw nog meer?

En zo denken ook de jongens erover, want ze hadden hun best gedaan voor vaderdag. Kleine Broer was al heel de week zijn gedichtje aan het opzeggen, mét de bijhorende zoen. Grote Broer had deze ochtend helemaal alleen de ontbijttafel klaargezet, de cadeautjes erbij, vers sinaasappelsap geperst voor zijn papa (en de smosboel opgekuist én de fruitpers in de vaatwasser gezet!), en is ook alleen naar de bakker om koeken geweest. Het is een gerief, zo een paar attente mannen in huis.

Ook de rest van de dag was heel leuk: allemaal samen gaan zwemmen - Grote Broer volgt zwemles en deed het goed volgens de juf - daarna voeten onder tafel bij oma en opa, gevolgd door een middagdutje en een uitstapje naar de speeltuin annex dierenpark. En bij thuiskomst ontdekten we nog het rapport van Grote Broer, dat heel goed was. Een geslaagde vaderdag dus, en meer dan verdiend.

23:42 Gepost door Virginia in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: sweety darling, kinderen, genieten |  Facebook |

Commentaren

Vaderdag? Wat vaderdag?
Is dat bij jullie niet op 19 maart dan?
(stomme vraag die ik eigenlijk zelf ook kan beantwoorden)

Gepost door: zapnimf | 09-06-08

stropdassen Beste lezer,

Op zoek naar een mooie stropdas voor een feest, sollicitatie of gewoon omdat het van je baas moet of omdat je het zelf mooi vindt.

Maar vecht je altijd met die knoop, kijk dan eens op www.whytie.nl

Bij Whytie hebben we alleen stropdassen die je niet hoeft te strikken / knopen.

Dat is makkelijk en mooi!

Met vriendelijke groeten,

Whytie

Gepost door: whytie | 11-06-08

De commentaren zijn gesloten.