04-07-08

Madammendag

Op het werk zijn de vrouwen in de minderheid, en daarom hadden we vandaag uitgeroepen tot Madammendag. Subtiel als we zijn, hadden we de mannen meegedeeld dat we op Madammendag traktaties en verwennerijen allerhande van hen verwachtten. Mannen hebben nu eenmaal duidelijkheid nodig, nietwaar.

En het moet gezegd: ze hebben zich voortreffelijk van hun taak gekweten. Bij aankomst deze morgen vroeg collega L., met wie ik op vrijdag het kantoor deel, al dadelijk of ik een kopje koffie beliefde, en later in de voormiddag haalde hij nog lekkere kersen boven.

's Middags kregen alle dames eerst een heerlijk versgeperst fruitsapje van collega F., en gingen collega's B. en L. (mijn bureaugenootje) naar de lokale snackbar om onze lunch. Collega J. had inmiddels een gezellig leeshoekje ingericht met de kwaliteitsbladen Flair, Evita en Feeling.

En het kon werkelijk niet op, want na het middageten verwenden collega's B. en L. (een andere) ons met de ultieme traktatie: vier potten Häagen-Dasz ijs! Kreten van verrukking weerklonken over het terras, en grootmoedig als we zijn, lieten we ook onze weldoeners meegenieten van dit zalige dessert.

Die mannen van ons, het zijn nog de slechtste niet. En wie nu denkt 'pfff, wat een losers', die zit er schromelijk, maar dan ook totally en utterly naast. Want ze hebben gescoord vandaag, en hoe! Iedereen content dus.

Het was alweer een fijne werkdag voorwaar.

22:42 Gepost door Virginia in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: genieten, vrouwen, mensen, werk |  Facebook |

Commentaren

Oh oh oh deze dag zal nog tegen jullie gebruikt worden...

Zomaar, voor niets, zonder tegenprestatie, voor collega's???
Neen, sorry, ik heb moeite om er in te geloven Virginia.

Gepost door: een handvol | 04-07-08

Fijne collega's...onbetaalbaar!

Gepost door: tijdtussendoor | 05-07-08

Die hebben natuurlijk de nakende menerendag in gedachten met massages, culinaire lekkernijen en het strijken van hun kostuum.

Gepost door: zapnimf | 05-07-08

Leuk.

Ik vind ijs wel niet zo lekker, dus daar zouden ze mij alvast geen plezier mee doen, maar het is de intentie die telt, zeker?

Zie ik bij ons nog niet zo snel gebeuren. Thuis ook niet, eigenlijk.

Gepost door: Stien | 06-07-08

De commentaren zijn gesloten.