20-07-08

Terug compleet

Na zo'n voorstelling als gisteravond, wil je als moeder niets liever dan je voltallige kroost veilig dicht bij jou hebben. Gelukkig mochten we vandaag Grote Broer gaan ophalen van scoutskamp. Zes dagen zonder ook maar iets te horen of te vernemen, is best lang.

Wij waren dan ook superblij toen we onze Prince of Egypt weer in onze armen konden sluiten, en ook het weerzien tussen de broertjes was hartverwarmend. Kleine Broer stormde op hem af, Grote Broer viel zowaar omver van al dat enhousiast geweld. Hij zag er vuil en moe, maar content uit, en hij wil volgend jaar terug mee.

Nu we dan toch in Dardennen waren, zijn we er de rest van de dag gebleven en hebben we Han-sur-Lesse bezocht. Eerst met het treintje het wildpark door, daar scoren we altijd mee bij onze kinders, en ook nu was het een gemakkelijk succes. Grote Broer spotte zelfs een vos die niet tot de officiële bewoners van het park behoorde! Daarna dan de beroemde grotten in. Kleine Broer zag overal resten en eieren van dinosaurussen, maar was toch wat bang toen het voor de lichtshow helemaal donker gemaakt werd. (Dat het een beetje aanstellerij was, negeer ik totaal, want zo'n mannetje op je schoot dat dicht tegen je aankruipt, daar moet je van genieten zolang het nog duurt.) Het was dus nog een leuke dag.

Eindelijk thuis maakte ik de rugzak van Grote Broer leeg en vond daarin: 4 propere onderbroeken, 3 paar propere kousen, 3 propere washandjes en 5 (!) propere t-shirts. Toen we hem gingen ophalen had hij zijn favoriete, tot op de draad versleten wolven-t-shirt aan, maar voor de rest geen enkel ander (vuil) t-shirt te bekennen. Mijn kind heeft daar dus blijkbaar 6 dagen rondgelopen met hetzelfde t-shirt, en heeft slechts 2 of 3 onderbroekjes en paar kousen verbruikt. Jongens zijn toch vuilaards. Ach, het scheelt alvast in was en strijk.

Ook vond ik de brief die hij ons schreef maar die bljkbaar niet op de post geraakt is:

hallo mama en papa en broertje

mega super ongelofelijk leuk maar het is

aan het regenen maar gisteren was het mooi

weer we hebben heel veel speletjes gespeelt

ik ga ze niet alemaal op schrijven ik ga er

twee vertelen we moesten tegen een andere groep

minis omterd eerst een zak nicnacjes opeeten maar

ik weet niet wie gewonnen heeft en we hebben touwtje trek

 

En daaronder drie pokémons getekend.

Ze zijn niet alleen vuil, maar vooral heel erg lief, die jongens.

23:49 Gepost door Virginia in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: kinderen, genieten, uitstapjes |  Facebook |

Commentaren

Heerlijk...toch?

Gepost door: tijdtussendoor | 21-07-08

Maar nee, da's niet vuil. Ze willen je bewust werk besparen. Da's alleen maar lief toch?

Gepost door: veerle | 21-07-08

En kunt ge die wolven t-shirt nog wassen?

(en vooral nog kopen?;))

Gepost door: Zinzia | 22-07-08

Dat weet je dan weeral voor de volgende keer : twee paar kleren meegeven is voldoende.

Gepost door: zapnimf | 23-07-08

De commentaren zijn gesloten.