23-07-08

Award

Van twee kanten tegelijk ontving ik een Blog-award. Dank u dames, dank u *knikt het hoofd en maakt buigingen in alle richtingen*. Uiterst vriendelijk van u! (Al klinkt 'het groene geweten van blogland' wel wat zwaar op de hand, lol, maar kom). Gelukkig kleeft er aan deze virtuele diamant geen bloed ;-).

award

Ik moet/mag hem ook doorgeven, aan 7 andere bloggers maar liefst! Ja santé, dat is wel veel natuurlijk. Ik ga mij dan ook rap haasten, vooraleer al mijn potentiële winnaars hem al van iemand anders gekregen hebben, 't is nu al dikwijls van dat. Hier komt-ie:

Eerst en vooral geef ik de award aan onze onvolprezen madammengroepsblog: Jutblogt. Veel zever, maar ondertussen doen ze geen ander kwaad, nietwaar.

Dan ten tweedens aan die andere onvolprezen groepsblog: Gentblogt. Alles wat er reilt en zeilt in onze schone stad, kom je bijna steeds eerst te weten op Gentblogt. En op politiek of maatschappelijk vlak geldt: als het niet op Gentblogt bediscussieerd wordt, dan is het niet relevant. Last but not least is het dé site om mee te zijn met wat er allemaal op cultureel vlak in Gent gaande is.

En voilà, dan zijn we nu al bij de individuele categorie aanbeland. Als derde winnaar kies ik voor eve, een van de talrijke medewerkers van Gentblogt en kennis uit een ver studentenverleden. En hoewel we niet van dezelfde partij zijn, ben ik het heel vaak eens met wat ze vindt van De Dingen. Maar niet altijd ;-).

Ten vierdens dan nomineer ik Storm. Een relatieve nieuwkomer in Blogland maar iemand waarmee ik zowat op dezelfde golflengte zit. Denk ik.

Al over de helft, pfoewie. Effe denken. Als vijfde nomineer ik Ilse, alweer een medewerker van Gentblogt. Omdat ze mij een toffe madame lijkt. En omdat hare meneer heel grappig is.

De zesde winnaar van mijn blogaward-uitreiking, is de Door de wol geverfde mama. Omdat ik wéét dat ze een toffe madame is. Zoals op 5 augustus door gans Vlaanderen zal te zien zijn ;-).

En last but not least aan deze groene meneer: Dirk Geldof. Omdat hij op dezelfde nagel blijft kloppen, tegen de huidige maatschappelijke stroming in. En dat is niet gemakkelijk. Maar wel nodig. Want opdat het kwade zou gebeuren, is er niets meer nodig dan dat goede mensen zwijgen.

Voilà, hèhè, taak volbracht. Het is de bedoeling dat de winnaars nu op hun beurt de award doorgeven aan 7 andere bloggers. Maar ieder doet ermee wat hij/zij wilt, we doen hier niet aan verplichte nummers. Proficiat alvast, en ik blijf lezen.

 

23:12 Gepost door Virginia in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: bloggen, mensen |  Facebook |

Commentaren

Ook van mij krijg je de award nog eens omdat je hem gewoon verdiend (slijm)!

Gepost door: een handvol | 24-07-08

Ik zal er eens rap werk van maken, zie!

Gepost door: LTF | 24-07-08

Nog eentje van mij ook: als ge het verdient, dan verdient ge het

Gepost door: San | 28-07-08

Allee, nog eens merci dan, Mme. Handvol en Sandra!

Gepost door: Virginia | 28-07-08

De commentaren zijn gesloten.